Serge Ferrari Batyline

Over Ons

AD2 Textiles levert bekledingsmaterialen die hoog aangeschreven staan vanwege de elegante styling en uiterlijk. We hebben reeds vele interieurarchitecten, stylisten en meubelfabrikanten van over de gehele wereld overtuigd. Onze producten voldoen zowel aan de strengste normen voor professionele toepassingen, als aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van functionaliteit, comfort en design.

AD2 Textiles bestaat uit een enthousiast dynamisch team, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. U mag bij ons rekenen op professionele en klantvriendelijke aanpak. Doordat wij over een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige materialen beschikken kunnen wij u adviseren over de keuze die het beste bij u past. Dankzij onze eigen voorraden kunnen wij snelle levertijden garanderen. U hoeft dus niet lang te wachten op uw bestelling.

Onder de naam AD2 Textiles zijn wij actief sinds 2013, maar wij hebben in de loop der jaren bij Forbo in Genderen onze positie als leverancier van meubelbekleding versterkt.